Ofte stilte spørsmål

Innlogging og Utlogging gjøres under “Medlemmer”-menyen. For å logge inn klikker du på “Min konto”. For å logge ut klikker du på “Logg ut”.
Se video her:

Gå til menyen “Medlemmer” – “Min konto” og klikk på “Mistet passordet ditt?”
Se video under:

Hvert medlem har sine personlige medlemssider. Disse finner du under “Medlemmer”menyen. Klikk på “Min konto”.
Her vil du se alle ordre, bestillinger, reserveringer og ventelister, samt oppdaterer din personlige informasjon, adresser, betalingskort mm.
Se video her:

Skype timer kan bestilles på menyen “Timebestilling”. Det vil til enhver tid ligge ute mulighet for å bestille 4 uker fremover i tid.
Se video her:

Alle planlagte kurs og samlinger legges ut i Kurskalenderen som du finner i topp-menyen.
Klikk deg inn på ønsket kurs og utfør bestillingen.
Se video her:

Kursene legges ut under “Kurskalenderen”. Når et kurs blir full-booket vil det vises en knapp “Meld meg på venteliste”

Se video her:

Video-arkivet og CD-arkivet finner du under menyen “Undervisningsrommet”. Husk at du på være innlogget for å få tilgang.
Live-sendinger finner du på undervisningsrommet.no sine forsider. En knapp til Mandagssending og en til Morgenmeditasjoner.
Se video her:

Alle tekniske spørsmål kan sendes inn via kontaktskjemaet. Klikk på “Kontakt” nederst på sidene.
Se video her:

De fleste e-post tilbydere vil automatisk markere nye avsenderadresser på internett som spam, frem til de blir klarert som en trygg avsender. Dette har blitt standard praksis fordi veldig mange oppretter en e-postkonto kun for en kort periode, som benyttes til svindelførsøk på internett.
I denne videoen viser jeg hvardan man kan velge å alltid stole på undervisningsrommet.no sine e-poster, slik at disse ikke blir merket som Søppelpost. I denne videoen viser jeg hvordan man konfigurerer dette i Outlook web-mail (webside for e-poster som slutter på outlook.com, outlook.no, hotmail.com osv.) samt hvordan dette gjøres hvis man benytter Microsoft Outlook programmet på sin PC.